Микровълнови фурни

Микровълнови фурни > Високоволтови диоди


27281Д

ДИОД МИКРОВЕЛЕ HV с каб

ДИОД МИКРОВЕЛЕ HV с каб

Микровълнови фурни / Високоволтови диоди
Наличност: В наличност

27280Д

ДИОД МИКРОВЕЛЕ HV без каб

ДИОД МИКРОВЕЛЕ HV без каб

Микровълнови фурни / Високоволтови диоди
Наличност: В наличност

27268Д

ДИОД МИКРОВЕЛЕ 600MD75

ДИОД МИКРОВЕЛЕ 600MD75

Микровълнови фурни / Високоволтови диоди
Наличност: В наличност