Малки уреди

Малки уреди > ЧУШКОПЕЦИ


06028

РЕОТАН чушкопек единичен 1300W

РЕОТАН чушкопек единичен 1300W

Малки уреди / ЧУШКОПЕЦИ
Наличност: В наличност
Производител:

06108

РЕОТАН - ЧУШКОПЕК 2KW ТРОЕН

РЕОТАН

Малки уреди / ЧУШКОПЕЦИ
Наличност: В наличност
Производител:
Спецификация:

ЧУШКОПЕК 2KW ТРОЕН


06054

НАГРЕВАТЕЛ ЧУШКОПЕК троен 2000W

НАГРЕВАТЕЛ ЧУШКОПЕК троен 2000W

Малки уреди / ЧУШКОПЕЦИ
Наличност: В наличност
Производител:

06052

НАГРЕВАТЕЛ ЧУШКОПЕК единичен 1300W цилиндър

НАГРЕВАТЕЛ ЧУШКОПЕК единичен 1300W цилиндър

Малки уреди / ЧУШКОПЕЦИ
Наличност: В наличност
Производител: